Μετάβαση στο κύριο περιεχόμενο

Επιτέλους άδεια!!!


Είναι αλήθεια ότι μετά από ένα μεγάλο χρονικό διάστημα ξαναγράφω στο blog μου.Επομένως θεωρώ αναγκαίο να ζητήσω συγνώμη από όσους διάβαζαν το παρόν blog αλλά και από τον ίδιο τον εαυτό μου!Σωστά διαβάσατε και από εμένα τον ίδιο και αυτό γιατί στη μικρή Ελλάδα μας το τελευταίο καιρό έχουν γίνει τόσα πράγματα και εγώ στέρησα από τον εαυτό μου τον μοναδικό τρόπο εκτόνωσης του να σας γράφω και να ξεχνιέμαι και να μου φεύγουν τα νεύρα.
Όπως έγραψα και πιο πάνω,τον τελευταίο καιρό έχουν γίνει φοβερά πράγματα στην Ελλάδα μας.Ψηφίστηκε και χειροτονήθηκε ο νέος Αρχιεπίσκοπος Ελλάδος,εκλέγχθηκε πρόεδρος του Συνασπισμού ο Αλέξης Τσίπρας και το ΠΑΣΟΚ πάει σε συνέδριο.
Μετά από όλα αυτά αναρωτιέμαι μήπως είναι καλύτερα που είμαι στο στρατό και δεν γεμίζω το κεφάλι μου με αμέτρητες δηλώσεις ειδικών,τηλεπαράθυρα,συντροφικά μαχαιρώματα,σκάνδαλα και ότι ακόμα διαθέτει το full πακέτο αυτών των ημερών.
Θα ήθελα τέλος να εκφράσω την αμέριστη συμπαράσταση μου στους γονείς του φαντάρου που αυτοκτόνησε στον Έβρο.Είναι άδικο νέοι άνθρωποι να χάνονται έτσι.Κάποιος φταίει,κάποιοι φταίνε,κάτι δεν πάει καλά κάποιος πρέπει να κάνει κάτι.Ας είναι καλά εκεί που είναι τώρα το παδί,που ήταν και σειρά μου.

Σχόλια

Ο χρήστης Ανώνυμος είπε…
Interestinghtr post
.

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Όλα όσα δεν άκουσα...

Διάβασα με μεγάλη προσοχή τις δηλώσεις όλων για το θάνατο του Κ. Μητσοτάκη και αφού η περίοδος του πένθους έληξε μπορώ να πω το τι δεν άκουσα.

Για αρχή θα ήθελα να διευκρινήσω ότι ο σεβασμός για την απώλεια του ανθρώπου -και το πένθος  της οικογένειας του- παραμένει, αλλά η ιδιότητα του πολιτικού τον  αφήνει στη  δημόσια κρίση.

Δεν άκουσα λοιπόν για την αποστασία, για τα ειδικά δικαστήρια, για το "Βρώμικο '89", τη Mayo, την ΑΓΕΤ, τα σκάνδαλα με τους 470 φακέλους, τα οικονομικά προβλήματα που άφησε η θητεία του ως Πρωθυπουργός της Χώρας. Για το τέλος, κράτησα την εξωτερική πολιτική της κυβέρνησης του και το Σκοπιανό. Για το μόνο που αναρωτιέμαι μετά από όλες τις πολιτικές αγιογραφίες που του φτιάξανε μήπως είχε δίκιο όταν έλεγε, ότι στην Ελλάδα όλα ξεχνιούνται μετά από 10 χρόνια...

Γιατί δεν μπορώ να υποτιμήσω την κυβερνητική συμμαχία…

Θα βρει η κυβερνητική πλειοψηφία τους 180 βουλευτές ώστε να εκλέξει νέο Πρόεδρο της Δημοκρατίας; Θα πάμε σε εκλογές; Θα κερδίσει ο ΣΥΡΙΖΑ; Μπορεί να κυβερνήσει ο ΣΥΡΙΖΑ;

Αυτά είναι μερικά από τα ερωτήματα που εκφράζονται καθημερινά μέσω των πολιτικών και των ΜΜΕ της χώρας.

Έτσι λοιπόν, καθημερινά γινόμαστε μάρτυρες σε απανωτά ερωτήματα και διλήμματα που μοναδικό σκοπό έχουν να διχάσουν τον κόσμο.

Έχουμε διαβάσει στην ιστορία για πληθώρα πολιτικών συστημάτων που εφαρμόστηκαν και τα αποτελέσματα αυτών. Όμως διαχρονικά στην ιστορία μία ήταν η πολιτική που εφαρμόστηκε με μεγάλη επιτυχία. Dividi e impera. Διαίρει και βασίλευε…

Στο βάθος της ιστορίας χάνεται η πατρότητα της εν λόγω φράσης. Μπορεί να την ανέφερε ο Φίλιππος της Μακεδονίας ή ο Ιούλιος Καίσαρας, μπορεί ακόμα και ο Μακιαβέλι.

Μπορεί να μην ξέρουμε την πατρότητα της φράσης όμως γνωρίζουμε πολύ καλά τον τρόπο που εφαρμόστηκε στη χώρας μας από τους πολιτικούς μας.

Αριστεροί- δεξιοί, πατριώτες και μη, Καραμανλής ή τανκ και άλ…

Αν όχι τώρα, τότε πότε; Αν όχι εμείς, τότε ποιοι;

Σε λίγες μέρες θα κληθούμε όλοι εκ νέου στη κάλπη να εκλέξουμε την νέα κυβέρνηση της Χώρας. Θα κληθούμε να δώσουμε την ψήφο αγανάκτησης ή την ψήφο εμπιστοσύνης. Πόσο είμαστε έτοιμοι; Τι είναι αυτό που θα μας οδηγήσει για άλλη μια φορά να ψηφίσουμε το ένα ή το άλλο κόμμα; Υπάρχουν πολιτικές; Υπάρχουν ιδεολογίες; Πως θα είμαι σίγουρος ότι αυτό που θα ψηφίσω δεν θα είναι άλλη μια φούσκα; Πως ξέρω ότι αυτό που θα ψηφίσω τώρα δεν θα απαξιώσει το μέλλον το δικό μου και τον παιδιών μου; Πως θα ξέρω ότι αυτό που θα ψηφίσω δεν θα μας οδηγήσει σε περαιτέρω εξαθλίωση; Ερωτήματα αναπάντητα ή χιλιοαπαντημένα;

Στις 6 Μαΐου εμείς οι νέοι άνθρωποι θα πρέπει να δώσουμε επιτέλους την απάντηση μας. Θα πρέπει να υψώσουμε την φωνή μας σε όλους αυτούς που δρούσαν για μας χωρίς εμάς. Κανείς μας δεν πρέπει να απέχει. Η αποχή δεν είναι απάντηση, δεν είναι πολιτική πράξη, αλλά λιποταξία από μια μεγάλη μάχη. Εμείς μπορούμε να ορίσουμε το μέλλον μας. Δεν πρέπει να επιτρέψουμε με την αποχή μας την σιωπή μας, να…