Μετάβαση στο κύριο περιεχόμενο

Επιτέλους άδεια!!!


Είναι αλήθεια ότι μετά από ένα μεγάλο χρονικό διάστημα ξαναγράφω στο blog μου.Επομένως θεωρώ αναγκαίο να ζητήσω συγνώμη από όσους διάβαζαν το παρόν blog αλλά και από τον ίδιο τον εαυτό μου!Σωστά διαβάσατε και από εμένα τον ίδιο και αυτό γιατί στη μικρή Ελλάδα μας το τελευταίο καιρό έχουν γίνει τόσα πράγματα και εγώ στέρησα από τον εαυτό μου τον μοναδικό τρόπο εκτόνωσης του να σας γράφω και να ξεχνιέμαι και να μου φεύγουν τα νεύρα.
Όπως έγραψα και πιο πάνω,τον τελευταίο καιρό έχουν γίνει φοβερά πράγματα στην Ελλάδα μας.Ψηφίστηκε και χειροτονήθηκε ο νέος Αρχιεπίσκοπος Ελλάδος,εκλέγχθηκε πρόεδρος του Συνασπισμού ο Αλέξης Τσίπρας και το ΠΑΣΟΚ πάει σε συνέδριο.
Μετά από όλα αυτά αναρωτιέμαι μήπως είναι καλύτερα που είμαι στο στρατό και δεν γεμίζω το κεφάλι μου με αμέτρητες δηλώσεις ειδικών,τηλεπαράθυρα,συντροφικά μαχαιρώματα,σκάνδαλα και ότι ακόμα διαθέτει το full πακέτο αυτών των ημερών.
Θα ήθελα τέλος να εκφράσω την αμέριστη συμπαράσταση μου στους γονείς του φαντάρου που αυτοκτόνησε στον Έβρο.Είναι άδικο νέοι άνθρωποι να χάνονται έτσι.Κάποιος φταίει,κάποιοι φταίνε,κάτι δεν πάει καλά κάποιος πρέπει να κάνει κάτι.Ας είναι καλά εκεί που είναι τώρα το παδί,που ήταν και σειρά μου.

Σχόλια

Ο χρήστης Samurr είπε…
Interestinghtr post
.

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Θέλει μαγκιά για να αρνηθείς της σιγουριάς τα κυβικά και εμείς δεν είμαστε μάγκες

Ζούμε σε ύποπτες εποχές. Εποχές συνυφασμένες με την αβεβαιότητα, την υποταγή σε πράγματα και ιδέες που δεν πιστεύουμε πραγματικά αλλά τα υιοθετούμε, γιατί έτσι πρέπει. Έτσι μάθαμε και το τηρούμε…

Κάποτε υπήρχε πυγμή, υπήρχαν ήρωες, υπήρχαν αυτοθυσίες. Σήμερα στην πολυθρόνα του βολέματος καθόμαστε και λειτουργούμε μηχανικά σαν ρομπότ. Οι κινήσεις μας, το γέλιο μας, το βλέμμα μας, ακόμα και τα αισθήματά μας, μηχανοποιημένα και αυτά ακολουθούν την τυποποιημένη, σταθερή οδό. Η δύναμη του καθιερωμένου αποκλείει κάθε είδους απαγκίστρωση από αυτό. Δεν υπάρχει η βούληση, ούτε η πολυτέλεια για καινοτομίες. Έτσι μάθαμε και έτσι θα συνεχίσουμε. Η δύναμη της συνήθειας για άλλη μια φορά προβάλλει στο προσκήνιο.

Θέλει μαγκιά για να αρνηθείς της σιγουριάς τα κυβικά και εμείς δεν είμαστε μάγκες.Είμαστε βολεψάκηδες, παιδιά της παράδοσης και της συνήθειας. Δεν έχουμε μάθει να λέμε όχι. Είμαστε καλά παιδιά. Πρώτα από όλα δε μάθαμε να λέμε όχι στη μιζέρια μας. Λέει ο άνεργος νέος: Οκ, δεν έχω …

Εκεί που πολεμάνε και πεθαίνουν οι άνθρωποι για ένα καινούργιο κόσμο. Εκεί θα σε περιμένω...

Γιατί δεν μπορώ να υποτιμήσω την κυβερνητική συμμαχία…

Θα βρει η κυβερνητική πλειοψηφία τους 180 βουλευτές ώστε να εκλέξει νέο Πρόεδρο της Δημοκρατίας; Θα πάμε σε εκλογές; Θα κερδίσει ο ΣΥΡΙΖΑ; Μπορεί να κυβερνήσει ο ΣΥΡΙΖΑ;

Αυτά είναι μερικά από τα ερωτήματα που εκφράζονται καθημερινά μέσω των πολιτικών και των ΜΜΕ της χώρας.

Έτσι λοιπόν, καθημερινά γινόμαστε μάρτυρες σε απανωτά ερωτήματα και διλήμματα που μοναδικό σκοπό έχουν να διχάσουν τον κόσμο.

Έχουμε διαβάσει στην ιστορία για πληθώρα πολιτικών συστημάτων που εφαρμόστηκαν και τα αποτελέσματα αυτών. Όμως διαχρονικά στην ιστορία μία ήταν η πολιτική που εφαρμόστηκε με μεγάλη επιτυχία. Dividi e impera. Διαίρει και βασίλευε…

Στο βάθος της ιστορίας χάνεται η πατρότητα της εν λόγω φράσης. Μπορεί να την ανέφερε ο Φίλιππος της Μακεδονίας ή ο Ιούλιος Καίσαρας, μπορεί ακόμα και ο Μακιαβέλι.

Μπορεί να μην ξέρουμε την πατρότητα της φράσης όμως γνωρίζουμε πολύ καλά τον τρόπο που εφαρμόστηκε στη χώρας μας από τους πολιτικούς μας.

Αριστεροί- δεξιοί, πατριώτες και μη, Καραμανλής ή τανκ και άλ…