Μετάβαση στο κύριο περιεχόμενο

ΛΟΥΚΕΤΟ ΣΤΟΝ ΕΛΕΥΘΕΡΟ ΤΥΠΟ


Η Γιάννα Αγγελοπούλου ήταν αυτή που πήρε την απόφαση να βάλει οριστικά λουκέτο στον Ελεύθερο Τύπο και στο City FΜ... Ηταν γνωστό οτι το συγκρότημα δεν πήγαινε και έπρεπε να βρεθεί ένας τρόπος για απεμπλακεί από αυτό... Οι σκέψεις να μπουν σε μια διαδικασία πώλησης αποκλείστηκαν ...και η απόφαση ήταν άμεση! Λουκέτο...

Ένα ακόμα καπρίτσιο μια γυναίκας.Μιας γυναίκας που η ζωή και η τύχη την ευνόησε να βρεθεί στη κορυφή.Ξέχασε ότι υπάρχουν άνθρωποι που καθημερινά μοχθούν για να εξασφαλίσουν μια καλύτερη ζωή στα παιδιά τους.Τους άφησε στο δρόμο γιατί βαρέθηκε να ασχολείται άλλο.

Δεν είχε το θάρρος και το ανάστημα να το ανακοινώσει στους εργαζομένους.Οι περισσότεροι λάβαν ένα απρόσωπο e-mail που τους ανέφερε ότι από αύριο θα ψάχνουν για δουλειά.Η Αγγελοπούλου τι είχε τι έχασε,όμως οι εργαζόμενοι χάσαν την δουλειά τους!!!Μια ανακοίνωση και φανφάρες για τους ευεργέτες Θ.Αγγελόπουλο και Γ.Αγγελοπούλου.

Αναρωτιέμαι η μόνη λύση ήταν το λουκέτο;Δεν υπήρχε ένα σχέδιο από τους σωτήρες του Ε.Τ;Δεν θα μπορούσαν να στραφούν σε άλλες λύσεις;Θα μπορούσαν να πουλήσουν;Σε κάποιό άλλος επιχειρηματία ή ακόμα να αγοράσουν τις μετοχές οι ίδιοι οι εργαζόμενοι;Κατί ανάλογο που είχε προταθεί από τον Θέμο Αναστασιάδη και τον Κακαουνάκη την περίοδο που παρ’ολίγο να κλεισει ο flash.;Όπου οι δύο δημοσιογράφοι-εκδότες θα αγόραζαν το μεγαλύτερο μέρος των μετοχών και το υπόλοιπο οι εργαζόμενοι.Κάτι ανάλογο που έχει συμβεί με την ΑΝΕΚ.

Από ότι φαίνετε η κυρία Αγγελοπούλου προσπάθησε να αγοράσει μια εφημερίδα και δημιούργησε έναν ραδιοφωνικό σταθμό για να καλύψει την προσωπική της φιλοδοξία και να βοηθηθεί στις υπόλοιπες επιχειρηματικές κινήσεις της χρησιμοποιώντας την εφημερίδα αρκετές φορές για να καλύψει την ανύπαρκτη κυβέρνηση με σκοπό την κυβερνητική στήριξη.Ποιός θα ξεχάσει μετά τις ευρωεκλογές που υποστήριξε ο Ε.Τ. την κίνηση της αστυνομίας για την σκούπα από τους μετανάστες στο κέντρο της Αθήνας.Σαρωτικές αλλαγές στα πανεπιστήμια και στα σχολεία έλεγε με έρυνα της η Ε.Τ. θέλει ο κόσμος,βέβαια παρέλειψε να μας αναφέρει τι ακριβώς αλλαγές θέλει ο κόσμος στη παιδεία.Την ώρα που οι αγρότες ήταν στο δρόμο ο πρωθυπουργός χέρι χέρι με την κυρία Αγγελοπούλου παρουσιάζαν μια νέα εκδοτική παρουσίαση!!!Αυτά και πολλά ακόμα.

Από την άλλη θα ήθελα να μάθω την αντίδραση των «αριστερών» στοιχειών που πλαισιώναν την κ.Αγγελοπούλου.Ποια η άποψη της επαναστάτριας Λιάνας che Κανέλη για την φίλη της που αφήνει στο δρόμο 450 οικογένειες;Ο Τζίμης Πανούσης θα βγεί να κάνει την γνωστή κριτική στην μέχρι πριν λίγες ώρες εργοδότρια του με το γνωστό του χιούμορ που διαθέτει;Η για ακόμια μια φορά θα γίνουμε μάρτυρες στο ότι η "ανένταχτη"αριστερά όταν "μεγαλώσει" δεν συμβιβάζεται αλλά βολεύεται με τις καταστάσεις!!!

Κυρία Αγγελοπούλου,μπορείς να αγοράσεις όσες βίλες και πλοία θέλεις,μπορείς να πηγαίνεις όπου θέλει και να έχεις ότι θέλεις,ένα πράγμα ποτέ δεν θα αποκτήσεις σεβασμό και ηρεμία στη ψυχή σου.Κάποια μέρα όλοι θα κριθούμε,δεν ξέρω αν τον λένε Θεο,Αλλάχ ή Ιησου αυτόν που θα μας κρίνει αλλά τότε θα είμαστε όλοι ίσοι απέναντι σε ίσους!!!Εμάς θα μας βρείς απέναντι σου!!!

Με συμπάθεια και τιμή από

της γής τους κολασμένους.


Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Θέλει μαγκιά για να αρνηθείς της σιγουριάς τα κυβικά και εμείς δεν είμαστε μάγκες

Ζούμε σε ύποπτες εποχές. Εποχές συνυφασμένες με την αβεβαιότητα, την υποταγή σε πράγματα και ιδέες που δεν πιστεύουμε πραγματικά αλλά τα υιοθετούμε, γιατί έτσι πρέπει. Έτσι μάθαμε και το τηρούμε…

Κάποτε υπήρχε πυγμή, υπήρχαν ήρωες, υπήρχαν αυτοθυσίες. Σήμερα στην πολυθρόνα του βολέματος καθόμαστε και λειτουργούμε μηχανικά σαν ρομπότ. Οι κινήσεις μας, το γέλιο μας, το βλέμμα μας, ακόμα και τα αισθήματά μας, μηχανοποιημένα και αυτά ακολουθούν την τυποποιημένη, σταθερή οδό. Η δύναμη του καθιερωμένου αποκλείει κάθε είδους απαγκίστρωση από αυτό. Δεν υπάρχει η βούληση, ούτε η πολυτέλεια για καινοτομίες. Έτσι μάθαμε και έτσι θα συνεχίσουμε. Η δύναμη της συνήθειας για άλλη μια φορά προβάλλει στο προσκήνιο.

Θέλει μαγκιά για να αρνηθείς της σιγουριάς τα κυβικά και εμείς δεν είμαστε μάγκες.Είμαστε βολεψάκηδες, παιδιά της παράδοσης και της συνήθειας. Δεν έχουμε μάθει να λέμε όχι. Είμαστε καλά παιδιά. Πρώτα από όλα δε μάθαμε να λέμε όχι στη μιζέρια μας. Λέει ο άνεργος νέος: Οκ, δεν έχω …

Εκεί που πολεμάνε και πεθαίνουν οι άνθρωποι για ένα καινούργιο κόσμο. Εκεί θα σε περιμένω...

Γιατί δεν μπορώ να υποτιμήσω την κυβερνητική συμμαχία…

Θα βρει η κυβερνητική πλειοψηφία τους 180 βουλευτές ώστε να εκλέξει νέο Πρόεδρο της Δημοκρατίας; Θα πάμε σε εκλογές; Θα κερδίσει ο ΣΥΡΙΖΑ; Μπορεί να κυβερνήσει ο ΣΥΡΙΖΑ;

Αυτά είναι μερικά από τα ερωτήματα που εκφράζονται καθημερινά μέσω των πολιτικών και των ΜΜΕ της χώρας.

Έτσι λοιπόν, καθημερινά γινόμαστε μάρτυρες σε απανωτά ερωτήματα και διλήμματα που μοναδικό σκοπό έχουν να διχάσουν τον κόσμο.

Έχουμε διαβάσει στην ιστορία για πληθώρα πολιτικών συστημάτων που εφαρμόστηκαν και τα αποτελέσματα αυτών. Όμως διαχρονικά στην ιστορία μία ήταν η πολιτική που εφαρμόστηκε με μεγάλη επιτυχία. Dividi e impera. Διαίρει και βασίλευε…

Στο βάθος της ιστορίας χάνεται η πατρότητα της εν λόγω φράσης. Μπορεί να την ανέφερε ο Φίλιππος της Μακεδονίας ή ο Ιούλιος Καίσαρας, μπορεί ακόμα και ο Μακιαβέλι.

Μπορεί να μην ξέρουμε την πατρότητα της φράσης όμως γνωρίζουμε πολύ καλά τον τρόπο που εφαρμόστηκε στη χώρας μας από τους πολιτικούς μας.

Αριστεροί- δεξιοί, πατριώτες και μη, Καραμανλής ή τανκ και άλ…