Μετάβαση στο κύριο περιεχόμενο

ΕΙΜΑΣΤΕ ΓΙΑ ΤΑ ΜΠΑΖΑ...


Σε μία έκρηξη αυτοκριτικής ο κύριος Πολύδωρας για τα συμβάντα στο αστυνομικό τμήμα
των Εξαρχείων δήλωσε "είμαστε για τα μπάζα".Μπορεί για τον κύριο Πολύδωρα να του πήρε 3 χρόνια να καταλάβει πως αυτός και οι υπόλοιποι υπουργοί της κυβέρνησης Καραμανλή είναι για τα μπάζα όμως ο ελληνικός λαός το έχει νιώσει από τον πρώτο μήνα.
Η κυβέρνηση του σεμνά και ταπεινά (αχ παραλίγο να το ξεχάσω και των μεταρρυθμίσεων)
μετά από 3 χρόνια το μόνο που έκανε είναι να ξεχάσει όλα αυτά που είχε υποσχεθεί.Αρκέστηκε σε δομημένα ομόλογα,στο να βγάζει τα ΜΑΤ για να δέρνουν και να συλλαμβάνουν φοιτητές.Αρκέστηκε στο να βολέψει τα γαλάζια παιδιά και να δημιουργήσει ένα δικό του στρατό.Δημιούργησε και άλλους συμβασιούχους χωρίς να λήξει τις υποσχέσεις που είχε δώσει προεκλογικά σε 200.000 συμβασιούχους.
Ναι κύριοι είστε για τα μπάζα και αργά το καταλάβατε,τώρα θα περιμένουμε πότε θα αξιωθείτε να πάρετε τον κώλο σας και να φύγετε από εδώ.Δεν πάει άλλο.

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Θέλει μαγκιά για να αρνηθείς της σιγουριάς τα κυβικά και εμείς δεν είμαστε μάγκες

Ζούμε σε ύποπτες εποχές. Εποχές συνυφασμένες με την αβεβαιότητα, την υποταγή σε πράγματα και ιδέες που δεν πιστεύουμε πραγματικά αλλά τα υιοθετούμε, γιατί έτσι πρέπει. Έτσι μάθαμε και το τηρούμε…

Κάποτε υπήρχε πυγμή, υπήρχαν ήρωες, υπήρχαν αυτοθυσίες. Σήμερα στην πολυθρόνα του βολέματος καθόμαστε και λειτουργούμε μηχανικά σαν ρομπότ. Οι κινήσεις μας, το γέλιο μας, το βλέμμα μας, ακόμα και τα αισθήματά μας, μηχανοποιημένα και αυτά ακολουθούν την τυποποιημένη, σταθερή οδό. Η δύναμη του καθιερωμένου αποκλείει κάθε είδους απαγκίστρωση από αυτό. Δεν υπάρχει η βούληση, ούτε η πολυτέλεια για καινοτομίες. Έτσι μάθαμε και έτσι θα συνεχίσουμε. Η δύναμη της συνήθειας για άλλη μια φορά προβάλλει στο προσκήνιο.

Θέλει μαγκιά για να αρνηθείς της σιγουριάς τα κυβικά και εμείς δεν είμαστε μάγκες.Είμαστε βολεψάκηδες, παιδιά της παράδοσης και της συνήθειας. Δεν έχουμε μάθει να λέμε όχι. Είμαστε καλά παιδιά. Πρώτα από όλα δε μάθαμε να λέμε όχι στη μιζέρια μας. Λέει ο άνεργος νέος: Οκ, δεν έχω …

Εκεί που πολεμάνε και πεθαίνουν οι άνθρωποι για ένα καινούργιο κόσμο. Εκεί θα σε περιμένω...

Γιατί δεν μπορώ να υποτιμήσω την κυβερνητική συμμαχία…

Θα βρει η κυβερνητική πλειοψηφία τους 180 βουλευτές ώστε να εκλέξει νέο Πρόεδρο της Δημοκρατίας; Θα πάμε σε εκλογές; Θα κερδίσει ο ΣΥΡΙΖΑ; Μπορεί να κυβερνήσει ο ΣΥΡΙΖΑ;

Αυτά είναι μερικά από τα ερωτήματα που εκφράζονται καθημερινά μέσω των πολιτικών και των ΜΜΕ της χώρας.

Έτσι λοιπόν, καθημερινά γινόμαστε μάρτυρες σε απανωτά ερωτήματα και διλήμματα που μοναδικό σκοπό έχουν να διχάσουν τον κόσμο.

Έχουμε διαβάσει στην ιστορία για πληθώρα πολιτικών συστημάτων που εφαρμόστηκαν και τα αποτελέσματα αυτών. Όμως διαχρονικά στην ιστορία μία ήταν η πολιτική που εφαρμόστηκε με μεγάλη επιτυχία. Dividi e impera. Διαίρει και βασίλευε…

Στο βάθος της ιστορίας χάνεται η πατρότητα της εν λόγω φράσης. Μπορεί να την ανέφερε ο Φίλιππος της Μακεδονίας ή ο Ιούλιος Καίσαρας, μπορεί ακόμα και ο Μακιαβέλι.

Μπορεί να μην ξέρουμε την πατρότητα της φράσης όμως γνωρίζουμε πολύ καλά τον τρόπο που εφαρμόστηκε στη χώρας μας από τους πολιτικούς μας.

Αριστεροί- δεξιοί, πατριώτες και μη, Καραμανλής ή τανκ και άλ…